HC τύπου ηλεκτρικά αλυσίδα κυματίζει με άμαξα

HC τύπου ηλεκτρικά αλυσίδα κυματίζει με άμαξα
Λεπτομέρειες προϊόντος

HC τύπου ηλεκτρικά αλυσίδα κυματίζει με άμαξα

Βασικές πληροφορίες.

Μοντέλο NO.:HCΕφαρμογή: Διπλή δοκός γερανός, γερανός ατσάλινων σκελετών, γέφυρας γερανός, γερανός, γερανός Ενιαία μύλος, ανυψωτική πλατφόρμα, μικρό γερανό
Πηγή ισχύος: ηλεκτρικόΤύπος: αλυσίδα σφεντόνα
Ανύψωσης (0,8) ταχύτητα: 8 M/MinΜέγιστη ανύψωση ύψος: 48 m
Αλυσίδα πτώσεις: 1Πιστοποίηση: ISO9001: 2000
Κατάσταση: νέαΧρώμα: όπως μπορείτε να επιλέξετε
Κουτί συσκευασία: κόντρα πλακέ.Προδιαγραφή: 16t ηλεκτρικά αλυσίδα κυματίζει
Εμπορικό σήμα: TengtongΠροέλευση: Henan, Κίνα
Τόπος καταγωγής: Henan, ΚίναΜέγιστο βάρος ανύψωσης: 16t
Αλυσίδα: χάλυβα συρματόσχοινοΕπιχειρήσεις Τύπος: κυματίζει κατασκευαστής? Κυματίζει εργοστάσιο
Power πηγή: 3 φάση, 380v, 50hz
Ικανότητα παραγωγής: 2000PCS / μήνα

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

1. όστρακο
Κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο κράμα, φως, αλλά σκληρά.
2. μοτέρ
Υιοθετήσουν σειράς μαγνητική πλευρά YEP πέδηση κινητήρα.
3. αλιευτικά εργαλεία
Κατασκευασμένα από κράμα χάλυβα από ενανθρακώνει σβέσης θεραπεία. Έτσι η μετάδοση με χαμηλά επίπεδα θορύβου και υψηλή απόδοση είναι εγγυημένη.
4. αντίστροφη φάση ακολουθία προστασία της συσκευής
Ελέγχει το κύκλωμα δεν θα λειτουργεί σε περίπτωση σφάλματος καλωδίωσης στην παροχή ρεύματος.
5. μαγνητικά φρεν πλευρά
Επιτρέπει άμεσο φρένο αμέσως μόλις η ηλεκτρική ενέργεια κόβεται.
6. αλυσίδα τσάντα
Ελαφρύ, ελκυστική και ανθεκτική.
7. αλυσίδα
FEC G80 αλυσίδα
8. άγκιστρο
Ζεστό σφυρηλάτηση με τέλεια δύναμη που είναι δύσκολο να σπάσει.

Εταιρικό προφίλ

Henan Xinqi μηχανήματα Industry Co, ε.π.ε. Είναι επαγγελματίας κατασκευαστής των ανυψωτικός εξοπλισμός μεγάλη ανώνυμη εταιρία

ITS κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν ενιαία- και cranes.bridge διπλό δοκός γερανοί, γερανογέφυρες, μεταλλουργικές γερανοί,αντι-εκρηκτικό γερανοί, γερανογέφυρες, ναυπηγική γέφυρα συναρμολόγηση μηχανημάτων και Ηλεκτρικά παλάγκα. Η εταιρεία διαθέτει πλήρη προσόντα για παραγωγή, εγκατάσταση και συντήρηση και μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των διαφόρων βιομηχανιών.

Η εταιρεία βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες περιοχές βιομηχανική συσσωμάτωση στη χώρα - Henan Changyuan ανύψωσης εξοπλισμού ζώνη. Το εγγεγραμμένο κεφάλαιο της εταιρείας είναι RMB γιουάν 120 εκατομμύρια, και η εταιρεία έχει πάγια περιουσιακά στοιχεία της RMB 80 εκατομμύρια ειδικό πρώτου σταδίου έργου καλύπτει μια έκταση 226,360 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων των 11,760 τετραγωνικών μέτρων από κτίρια γραφείων, 58, 076 τετραγωνικά μέτρα των εργαστηρίων και 66,166 τετραγωνικών μέτρων του έξω-πόρτα περιοχές λειτουργίας. Η εταιρεία διαθέτει πληρέστερο εξοπλισμό για την παραγωγή και τη δοκιμή και έχει προχωρήσει στη βιομηχανία όσον αφορά τις τεχνολογίες του χάλυβα προ-επεξεργασία, ψηφιακή κοπής, auto-ΚΟΛΛΗΣΗ και μηχανή επεξεργασίας.

Χάρη σε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην άρση βιομηχανία εξοπλισμού, η εταιρεία έχει πλούσια παραγωγή και την εμπορία εμπειρία. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει κολλήσει το δόγμα διαχείρισης προσανατολισμένη άτομα, επιστημονική, τεχνολογική καινοτομία και ειλικρινής εξυπηρέτηση. η εταιρεία απαιτεί τα προϊόντα της είναι υψηλής ποιότητας και υψηλής απόδοσης. Ο πυρήνας του εταιρικού πολιτισμού είναι άνθρωποι-σεβόμενοι, επαγγελματική και επιστημονική και ρεαλιστική, αποτελεσματική και άριστη.

Ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων είναι 1200, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 60 ενδιάμεσων και ανώτερων τεχνικό προσωπικό. Το περιβάλλον του φυτού είναι όμορφη και το φυτό έχει πλήρεις εγκαταστάσεις όπως εργαζόμενο κοιτώνες, ειδικών κτιρίων και καντίνα πολλαπλών λειτουργιών. Με βάση την ανθρωποκεντρική διαχείρισης, η εταιρεία έχει απασχολούνται πολλά ταλέντα και δίνει μια πλήρη Παίξτε για να τις δυνατότητές τους, με αποτέλεσμα την βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, υπάλληλος ικανότητα και ικανότητα έρευνας και ανάπτυξης. Όλα αυτά θα βοηθήσει την εταιρεία να αναλάβει την κατασκευή σε μια εξαιρετική παραγωγός εξοπλισμού ανύψωσης στη χώρα.

Η έννοια της ανάπτυξης πιστεύεται από όλα τα μέλη της εταιρείας είναι ποιότητας υλικό + πλήρη εξοπλισμό + προηγμένη τεχνολογία = προϊόν ποιότητας + διακριτικοί υπηρεσιών = ζωή της επιχείρησης. Η εταιρεία έχει περάσει την πιστοποίηση των τριών συστημάτων. Με βάση τα κέντρα εξυπηρέτησης μετά την πώληση στις κύριες πόλεις πανελλαδικά, η εταιρία εγγυάται ότι τεχνικοί μπορούν να παρέχουν επιτόπου εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών μετά την κλήση της υπηρεσίας λαμβάνεται. Αυτό έχει αξιολογηθεί ευρέως από τους πελάτες και υπόσχεση διατήρησης της επιχείρησης, ολοκληρωμένη ιδιωτική επιχείρηση και ταχεία αυξανόμενη επιστημονική και τεχνολογική επιχείρηση.

Όλο το προσωπικό αποτίσω φόρο τιμής στους φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και νέα και παλιά πελάτες οι οποίοι στήριξη και φροντίδα για την ανάπτυξη της εταιρείας.

Ειλικρινά Καλωσορίστε διορατική προσωπικού να συνεργαστούν μαζί μας για μας αμοιβαία οφέλη!Εξεταστική