Πύλη γυρίζοντας γερανός

Λεπτομέρειες προϊόντος

Γερανού πύλης

Δουλεύοντας με τα ανοιχτά, γερανού πύλης έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε λιμάνι, αυλή, Σταθμός, στοίβα και σύντομα. Προκειμένου να επιταχυνθεί ο κύκλος εργασιών του οχήματος, η λειτουργία της φόρτωσης και εκφόρτωσης, μεταφόρτωσης των εμπορευμάτων για την ναυτιλία και το αυτοκίνητο χρειάζεται υψηλής απόδοσης. Με το πλεονέκτημα της προηγμένες δυνατότητες, υψηλή αποδοτικότητα εργασίας, συμπαγές πλαίσιο, να ηρεμήσει κυκλοφορίας, άνετη λειτουργία, ασφάλεια και αξιοπιστία, ευκολία συντήρησης, ωραία εμφάνιση και ούτω καθεξής. Αυτό μπορεί να κάνει καλή χρήση του περιορισμένου διαστήματος στο λιμάνι, αυλή και άλλα μέρη, και είναι διαθέσιμο για κενό και πλήρη φορτωμένο έργο της ναυτιλίας και απαίτηση της επιφανείας αυτοκίνητο μεταφοράς. Και ιδιαίτερα για γενική χρήση θύρας, είναι ένα είδος ανυψωτική μηχανή με μικρή επένδυση και γρηγοράδας όφελος για τη φόρτωση και εκφόρτωση εμπορευματοκιβωτίων, διάφορα άλλα μικροέξοδα και χύδην φορτίου μπροστινή ποδιά.

Περιβάλλον:

1. η παροχή ρεύματος είναι τριφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα, ονομαστικής συχνότητας είναι 50HZ, ονομαστικής τάσης είναι 380V.

2. η θερμοκρασία στο εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει να το πεδίο εφαρμογής-20 ° C έως + 45 ° C και η σχετική υγρασία είναι υψηλότερη από 95% (με δροσιά).

3.in-υπηρεσία, πρέπει να είναι η ταχύτητα του ανέμου δεν υπερβαίνει τους 20m/s, και εκτός της υπηρεσίας, η ταχύτητα του ανέμου πρέπει να m/s (35-42).

4. η εγκατάσταση της ράγας γερανός πρέπει να είναι σύμφωνες με απαίτηση του Jt5022.


Εξεταστική