Χυτήριο γερανός με γάντζο

Λεπτομέρειες προϊόντος

QDY χυτηρίου γερανός με γάντζο

Δύο δοκούς είναι απλά ισχυρότερη από αυτή, που κάνει HY ΓΒΕ γερανός η ιδανική λύση για το χειρισμό κάλυψη περιοχή βαρέων φορτίων μέχρι 74/20t. Όπως όλες οι γερανοί εργοστάσιο HY, αυτές οι μονάδες είναι διαθέσιμες με μια σειρά από κύρια δοκός εκδόσεις σύνδεση ώστε να ταιριάζουν καλύτερα με νέα ή υφιστάμενα κτίρια και το καλύτερο στην λειτουργικότητα, την ευελιξία και την ευκολία. HY ΓΒΕ γερανός χαρακτηριστικό συγκολλημένα δοκάρια πλαίσιο. Όλες οι ενότητες χρησιμοποιούνται για κύριες δοκούς και τέλος δοκοί είναι υπολογιστή-βελτιστοποιηθεί για υψηλής απόδοσης και χαμηλού βάρους, οφέλη που καταβάλει όσον αφορά την αποδοτικότητα δύναμης και κόστος.

DY υπερυψωμένων γερανών χρησιμοποιούνται για το μέσο σε βαριά κατασκευή. Αυτές οι γερανογέφυρες ιδανική εργοστάσιο χύτευσης.

Ο γερανός χυτήριο είναι του κύριου εξοπλισμού για Οσμηρός παραγωγής χάλυβα.

κουτάλα γερανοί χρησιμοποιούνται για να μετακινήσετε το ατσάλι ή σίδηρο κουτάλες σε χάλυβα τήξης εργαστηρίου με υψηλή θερμοκρασία και πολλή σκόνη. Συμβατικό σύστημα: χρησιμοποιώντας την κλειστή καμπίνα.

Κάθε όργανο είναι H κλάση. Και το motor.working τύπου YZR isulating στην υψηλότερη περιβαλλοντική θερμοκρασία 60° C, συνεγκαταστήσει με το προηγμένο ηλεκτρικό το βαρούλκο γίνεται με τον πίνακα συγκόλλησης χάλυβα, το κιβώτιο ταχυτήτων με το ανασχετικών συσκευών και του τροχού καστάνια.

Ισχύς: AC 3Ph 380V 50Hz ή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.

Έλεγχος λειτουργίας: καμπίνες ελέγχου/τηλεχειρισμού/πίνακα ελέγχου με κρεμαστό γραμμή


Εξεταστική