LD τύπος Single-Beam ηλεκτρική γέφυρα γερανός

LD τύπος Single-Beam ηλεκτρική γέφυρα γερανός
Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες.

Πρότυπο NO.:LD τύποςΤύπος: ενιαία γερανός δοκός
Εφαρμογή: κατασκευή χρήση, χρήση εργαστηρίουΤύπος: γέφυρα γερανός γερανός
Σφεντόνα: καλώδιο τύπουΜορφή: ενιαίος κύρια δοκό δοκό
Πηγή ισχύος: ηλεκτρικόΜετακίνηση Τύπος: σταθερό
Εγκατάσταση: συναρμολογούνταιΠιστοποίηση: ISO9001: 2000
Κατάσταση: νέαΠροέλευση: Henan
Άρση ύψος: 1-20tΈκταση: 7.5-22,5 μέτρα
Περιβάλλον θερμοκρασία λειτουργίας: -25 ~ + 40ο βαθμούς ΚελσίουΕπίπεδο εργασίας: A3
Μέθοδος ελέγχου: έδαφος, δωμάτιο ελέγχου και τηλεχειρισμούΚώδικας HS: 84261190
Ικανότητα παραγωγής: 5000PCS / έτος

Περιγραφή προϊόντος

Το κατάλληλο βάρος ανύψωσης είναι 1-16t και κατάλληλο χρονικό 7.5-22,5 μέτρα, η θερμοκρασία περιβάλλοντος εργασίας στην περιοχή -25 + 40 c. Αυτό το προϊόν είναι τακτική γερανός, χρησιμοποιείται ευρέως σε χρήση χαμηλής συχνότητας ή λιγότερες ονομαστική ανυψωτική μέρη όπως μηχανική κατασκευή, συναρμολόγηση, αποθήκη και γιος σχετικά.

LD τύπου ηλεκτρικό μονό-γερανός σχεδιάζεται σύμφωνα με το πρότυπο JB/T1306-1994, χρησιμοποιούνται CD1, MD1 Γερανάκια, γίνει ένα είδος ελαφρύ και μικρό γερανό σιδηροδρομική επιχείρηση.

Πλεονεκτήματα: σύντομη διαταγή κύκλου, το οικονομικό όφελος

Ο γερανός είναι εφοδιασμένος με έδαφος, δωμάτιο ελέγχου και τηλεχειρισμού, δωμάτιο ελέγχου έχει δύο μορφές περιλαμβάνεται τέλος και πλευρά άνοιξε πόρτα, για τους χρήστες να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε.

Προδιαγραφές προϊόντοςLDA
Μέθοδος ελέγχουΗλεκτρικά
Έδαφος ελέγχου
Βάρος ανύψωσης: 5t, span: 12m, ύψος ανύψωσης: 6m, το επίπεδο εργασίας: A3
Περιγραφή: LD
Αίθουσα ελέγχου (ξεχωριστό δωμάτιο ελέγχου KS και BS δωμάτιο κλειστό ελέγχου)Βάρος ανύψωσης: 5t, span: 16,5 m, ύψος ανύψωσης: 6 m, το επίπεδο εργασίας: A3, ξεχωριστό δωμάτιο ελέγχου KS
Περιγραφή: LD
Τηλεχειριστήριο
Βάρος ανύψωσης: 2t, span: 13.5 m, ύψος ανύψωσης: 6 m, το επίπεδο εργασίας: A3


Εταιρικό προφίλ

Henan Xinqi μηχανήματα Industry Co, ε.π.ε. Είναι επαγγελματίας κατασκευαστής των ανυψωτικός εξοπλισμός μεγάλη ανώνυμη εταιρία

ITS κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν ενιαία- και cranes.bridge διπλό δοκός γερανοί, γερανογέφυρες, μεταλλουργικές γερανοί,αντι-εκρηκτικό γερανοί, γερανογέφυρες, ναυπηγική γέφυρα συναρμολόγηση μηχανημάτων και Ηλεκτρικά παλάγκα. Η εταιρεία διαθέτει πλήρη προσόντα για παραγωγή, εγκατάσταση και συντήρηση και μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των διαφόρων βιομηχανιών.

Η εταιρεία βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες περιοχές βιομηχανική συσσωμάτωση στη χώρα - Henan Changyuan ανύψωσης εξοπλισμού ζώνη. Το εγγεγραμμένο κεφάλαιο της εταιρείας είναι RMB γιουάν 120 εκατομμύρια, και η εταιρεία έχει πάγια περιουσιακά στοιχεία της RMB 80 εκατομμύρια ειδικό πρώτου σταδίου έργου καλύπτει μια έκταση 226,360 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων των 11,760 τετραγωνικών μέτρων από κτίρια γραφείων, 58, 076 τετραγωνικά μέτρα των εργαστηρίων και 66,166 τετραγωνικών μέτρων του έξω-πόρτα περιοχές λειτουργίας. Η εταιρεία διαθέτει πληρέστερο εξοπλισμό για την παραγωγή και τη δοκιμή και έχει προχωρήσει στη βιομηχανία όσον αφορά τις τεχνολογίες του χάλυβα προ-επεξεργασία, ψηφιακή κοπής, auto-ΚΟΛΛΗΣΗ και μηχανή επεξεργασίας.

Χάρη σε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην άρση βιομηχανία εξοπλισμού, η εταιρεία έχει πλούσια παραγωγή και την εμπορία εμπειρία. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει κολλήσει το δόγμα διαχείρισης προσανατολισμένη άτομα, επιστημονική, τεχνολογική καινοτομία και ειλικρινής εξυπηρέτηση. η εταιρεία απαιτεί τα προϊόντα της είναι υψηλής ποιότητας και υψηλής απόδοσης. Ο πυρήνας του εταιρικού πολιτισμού είναι άνθρωποι-σεβόμενοι, επαγγελματική και επιστημονική και ρεαλιστική, αποτελεσματική και άριστη.

Ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων είναι 1200, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 60 ενδιάμεσων και ανώτερων τεχνικό προσωπικό. Το περιβάλλον του φυτού είναι όμορφη και το φυτό έχει πλήρεις εγκαταστάσεις όπως εργαζόμενο κοιτώνες, ειδικών κτιρίων και καντίνα πολλαπλών λειτουργιών. Με βάση την ανθρωποκεντρική διαχείρισης, η εταιρεία έχει απασχολούνται πολλά ταλέντα και δίνει μια πλήρη Παίξτε για να τις δυνατότητές τους, με αποτέλεσμα την βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, υπάλληλος ικανότητα και ικανότητα έρευνας και ανάπτυξης. Όλα αυτά θα βοηθήσει την εταιρεία να αναλάβει την κατασκευή σε μια εξαιρετική παραγωγός εξοπλισμού ανύψωσης στη χώρα.

Η έννοια της ανάπτυξης πιστεύεται από όλα τα μέλη της εταιρείας είναι ποιότητας υλικό + πλήρη εξοπλισμό + προηγμένη τεχνολογία = προϊόν ποιότητας + διακριτικοί υπηρεσιών = ζωή της επιχείρησης. Η εταιρεία έχει περάσει την πιστοποίηση των τριών συστημάτων. Με βάση τα κέντρα εξυπηρέτησης μετά την πώληση στις κύριες πόλεις πανελλαδικά, η εταιρία εγγυάται ότι τεχνικοί μπορούν να παρέχουν επιτόπου εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών μετά την κλήση της υπηρεσίας λαμβάνεται. Αυτό έχει αξιολογηθεί ευρέως από τους πελάτες και υπόσχεση διατήρησης της επιχείρησης, ολοκληρωμένη ιδιωτική επιχείρηση και ταχεία αυξανόμενη επιστημονική και τεχνολογική επιχείρηση.

Όλο το προσωπικό αποτίσω φόρο τιμής στους φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και νέα και παλιά πελάτες οι οποίοι στήριξη και φροντίδα για την ανάπτυξη της εταιρείας.

Ειλικρινά Καλωσορίστε διορατική προσωπικού να συνεργαστούν μαζί μας για μας αμοιβαία οφέλη!
Εξεταστική