Γερανός πάνω από το κεφάλι έκρηξη-απόδειξη

Λεπτομέρειες προϊόντος

Έκρηξη απόδειξη γερανός

Έκρηξη απόδειξη γερανός, δηλαδή, ανυψωτήρα αντιεκκρηκτικοί γέφυρα γερανός, είναι μια διπλή δοκός γερανός με έκρηξη-απόδειξη ηλεκτρικών κυματίζει για ανυψωτικό μηχανισμό, ο οποίος είναι σύμφωνα με τις διατάξεις του προτύπου των «JB/T10219-2001».

Γερανός απόδειξη κυματίζει έκρηξη είναι αναφέρεται ως «έκρηξη-απόδειξη γερανού» είναι να έκρηξη-απόδειξη ηλεκτρικών κυματίζει για ανυψωτικό μηχανισμό του διπλό δοκός γέφυρα γερανός, είναι σύμφωνες με τις διατάξεις του προτύπου JB/T10219-2001 «έκρηξη-απόδειξη γερανός δοκών», η τεχνολογία είναι ώριμη, αξιόπιστη, απλή δομή, μικρό σχήμα, μικρό βάρος, εγκατάσταση, άνετη χρήση και συντήρηση. Οι περιβαλλοντικές συνθήκες: εργάζονται για το τριφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα, ονομαστική συχνότητα 50HZ, ονομαστική τάση 380V? το περιβάλλον εργασίας θερμοκρασία -20 ~ 40. Η εργασία στον εσωτερικό χώρο στο 40 ΒΑΘΜΟΊ σχετική υγρασία όχι περισσότερο από 50%, μέχρι 100% σχετική υγρασία σύντομο χρονικό διάστημα επιτρέπεται εξωτερική εργασία στους 25 C. Το υψόμετρο της τοποθεσίας εγκατάστασης δεν υπερβαίνει τα 2000m. Το μηχανουργείο, κατάλληλο για αποθήκη υλικού φωτός δασμού, το πεδίο εργασίας συντήρηση και το χειρισμό, σταθμό υδρενέργειας, είναι η χώρα να προωθήσει τη χρήση ανυψωτικών μέσων.

Γερανός απόδειξη έκρηξη είναι ένα γερανό με βάση, σύμφωνα με το GB3836.1-2010 «εκρηκτικό περιβάλλον με Αντιεκρηκτικός Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός», και GB3836.2-2010 εκρηκτικό περιβάλλον με δόνηση Ηλεκτρολογία πληκτρολογήστε Ηλεκτρολογία "d" «σχεδιασμό και έχει τα χαρακτηριστικά της λογική δομή, όμορφη εμφάνιση, ισχυρή έκρηξη-απόδειξη. Μηχανή και HB (BCD), HBS (BMD) αντιεκρηκτικών ηλεκτρικών κυματίζει υποστηρίζουν τη χρήση του το βάρος της 1-10 τόνοι, εκτείνονται 7,5-22,5 μέτρα, εργάζονται επίπεδο A3-A5, εργασιακό περιβάλλον -25 C ~ +40 C.

Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως σε χημικό εργοστάσιο, αποθήκη, υλικό, υπό τον όρο με το έδαφος και την καμπίνα με δύο μορφές, τα σημεία του οδηγού cab για να ανοίξετε, κλειστό δύο, την εγκατάσταση της φόρμας είναι χωρισμένη σε αριστερά και δεξιά, η κατεύθυνση της εισόδου πλευρά, πρόσωπο, για το χρήστη να επιλέξει ανάλογα με τη χρήση τους.

Εξεταστική